SUMPOR VENTILIRANI 5 kg


Ventilirani sumpor

Formulacija: 
 
P (Prašiva za zaprašivanje usjeva)

Količina djelatne tvari u %: 
 
99,0 sumpor

Doziranje za Ventilirani sumpor - kg, l / ha:

vinova loza - 15 - 25 kg/ha, zaprašivanjem u vrijeme cvatnje do prije početka zriobe bobica.
 
Karenca:
 
35 dana vinova loza.
 
Ventilirani sumpor - primjena prema kulturama:
 
Kategorija: 
 
Fungicidi - Anorganski fungicidi
 
Pripravci na osnovi sumpora (S)

Rabe se za suzbijanje pepelnice na vinovoj lozi, jabukama, breskvama, krastavcima i t d.
 
Djeluju i na neke druge bolesti, kao: fuzikladij jabuke, zatim na grinje.
 
Kod viših temperatura mogu prouzročiti palež biljaka. LD50 iznad 5000. S. O. = izvan skupine otrova. 
 
Karenca: 
 
7 dana krastavci (u polju i zaštićenom prostoru), grašak, grah, hmelj; 14 - dana ostalo povrće i voće;
35 - dana vinova loza,
42 - dana ratarske kulture,
21 dana jagoda, ogrozd i ribiz,
56 - dana za vinovu lozu u kombinaciji s ditiokarbamatnim fungicidima.
 
Ne koristiti za zadnje tretiranje u kombinaciji s ditiokarbamatima radi produljenja perzistentnosti.
 
Na jagodičastom voću namijenjenom za industrijsku preradu ne koristiti u periodu od cvatnje do berbe.
 
Radna karencija: 1 dan.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se