NEOPITROID ALFA 100 ml


DJELATNA TVAR:

Alfacipermetrin 60 g/l
 
DJELOVANJE:

NEOPITROID ALFA je rezidualni insekticid za javnu higijenu širokog spektra djelovanja. Suzbija leteće i gmižuće insekte, i vrste insekata otporne prema organskim fosfornim i organskim klornim ugljikovodicima. Stabilniji je prema negativnom utjecaju povišene temperature nego ostali piretroidi. Perzistentan je na grubim i poroznim površinama. Bezmirisan za vrijeme i poslije prskanja. Ne ostavlja tragove, ne boji niti korodira. Neznatno opasan za čovjeka, a u okolišu ne zaostaje jer je biorazgradljiv.
 
UPOTREBA:

NEOPITROID ALFA je insekticid iz skupine piretroida. Suzbija ličinke i odrasle oblike insekata. Ima dobro početno djelovanje i dovoljno dugo produljeno djelovanje.

Suzbija:
 
muhe (Musca domestica, Fannia spp., Simulium spp., Glossina spp.), komarce (Anopheles spp., Culex spp., Aedes spp.), žohare (Blatella germanica, Blatta orientalis, Periplorieta americana), mrave (Formicidae), buhe (Xenopsylla cheopsis), stjenice (Cimex spp., Triatoma spp., Rhodnius spp.) NEOPITROID ALFA se upotrebljava u kućanstvima, bolnicama, hotelima, 
kuhinjama, tvornicama, itd.
 
DOZE UPOTREBE I RAZRIJEĐIVANJE NEOPITROID ALFA se razrjeđuje s vodom. Odmjerena količina preparata dodaje se izravno u spremnik prskalice u koji je prije toga natočena potrebna količina vode. Prska se pod niskim tlakom i s punim mlazom, a uzima se 1 l suspenzije za 20 m² površine. Upotrebljava se u količini od 25 do 50 ml na 5 l vode, što je dovoljno za 100 m². Pripremljenom suspenzijom prskaju se površine po kojima se insekti kreću ili na koje slijeću, pukotine i raspukline iza namještaja i opreme. Više doze  služe za prvo početno prskanje, a niže doze preporučuju se za suzbijanje  letećih insekata i za dalja rutinska prskanja.

Prije upotrebe treba dobro promućkati sadržaj u prskalici. Ako je između prskanja stanka, treba ponovno promućkati.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se