Mamac za muhe 100 g i 500g


Insekticid – granulirani insekticid za suzbijanje muha
Mamac za muhe je granulirani insekticid posebno namijenjen suzbijanju muha, te uspješno rješava problem muha i u prostorima izrazito izloženim „napadu" muha. 
 
Aktivna tvar na 100 g : 
 
IMIDAKLOPRID 5 g/kg (0,5 %)
 
Sadrži:
 
Z-9-trikozen i denatonijev benzoatFormulacija:Granulirani insekticid
 
Vrijeme primjene:
 
Veljača, Ožujak, Travanj, Svibanj, Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan, Listopad, Studeni, Prosinac
 
Dostupna jedinična pakiranja:100g, 500g
 
Karakteristike proizvoda:
 
Mamac za muhe je granulirani insekticid posebno namijenjen suzbijanju muha.
Uspješno rješava problem muha i u prostorima izrazito izloženim „napadu" muha.
 
Sadrži atraktant koji privlači muhe na granule.Proizvod je prikladan za uporabu u javnom zdravstvu i komunalnoj higijeni, na vanjskim i u unutarnjim prostorima, u kućama, skladištima, seoskim domaćinstvima, javnim zgradama, u restoranima, hotelima, industrijskim postrojenjima i sl.
 
Način djelovanja:
 
U dodiru sa Mamcem za muhe muhe budu otrovane, ne ugibaju odmah, već nakon nekoliko minuta, kada se udalje od mamca (ne zagađuju prostor oko mamaca).  Ugodnog je mirisa, te sadrži denatonijum benzoat, gorku tvar, koja značajno smanjuje rizik od slučajnog gutanja od strane ljudi.
 
Upute za uporabu:
 
Mamac za muhe:Kao gotovi mamac: rasporediti granule u male hrpice (tanak, jednoličan sloj) unutar prostora u kojem se zadržavaju muhe – 200 grama granula dovoljno je za površinu od 100 m2. (Postaviti granule zajedno s kutijicom u kojoj se nalaze.)
 
Djelovanje je bolje ako su granule lagano navlažene, ili relativna vlaga zraka je veća.
 
Premazivanje površina: 
 
otopiti 200 grama granula u 150 ml vode, dobro promućkati i pustiti da odstoji 15 minuta. Tako priređenom otopinom premazati neporozne površine unutar prostora u kojem se muhe zadržavaju; zidove, dovratke (štokove), stropove, grede, ograde i sl.
 
Preporuča se dobro premazati površine oko prozora i vrata, na kojima se muhe rado zadržavaju. Mogu se premazati kartonske ili drvene ploče i objesiti (kao mamci) unutar prostora u kojem se okupljaju insekti.Najbolji rezultati u suzbijanju muha postižu se kombiniranjem ovih dviju metoda. 
 
Najbolje je tretman MAMCEM ZA MUHE započeti odmah na početku sezone leta muha (da se spriječi nastanak velikih populacija muha). Duljina djelovanja MAMCA ZA MUHEje otprilike 30 dana. Tretman ponoviti nakon što mamac nestane, ili prestane njegovo atraktantno djelovanje (muhe prestanu slijetati na granule ili premazane površine).

Upute o mjerama opreza tijekom uporabe:
 
UPOZORENJE:
 
PRILIKOM KORIŠTENJA NE KONTAMINIRATI HRANU, PIĆE I POSUDE ZA HRANU.NE TRETIRATI POROZNE POVRŠINE, KAO TEPIHE, PREKRIVAČE I DRUGE MATERIJALE KOJI MOGU UPITI SREDSTVO.
 
Prilikom rukovanja s proizvodom ne jesti, piti niti pušiti. Nositi zaštitne rukavice. Izbjegavati kontakt s očima, ustima i kožom.
Ako postoji opasnost od direktnog kontakta s očima nositi zaštitne naočale koje dobro prianjaju uz kožu lica. Nakon rada dobro oprati kožu vodom i sapunom, kontaminiranu odjeću skinuti. 
 
MAMAC ZA MUHE ne smije se presipavati u drugu ambalažu niti u posude iz kojih se jede i pije, ili u kojima se drže namirnice.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se