HG ORGANSKI SUŽIVOT 100 G


Šifra: 102002049

ORGANSKI SUŽIVOT
100ml

Mikoriza za biljke za dodavanje u zemlju blizu korijena biljke, prirodni poboljšivač za rast i urod plodovitih biljaka uz pomoć simbioze, povećava otpornost na sušu.
 
Opis: Na prirodan način podržava dobar prinos i stvaranje humusa, time poboljšava plodnost tla. Mikorizne gljive i korjen biljke će stvoriti simbiozu koja dovodi do znatno bržeg rasta korijena, time biljka lakše trpi sušu, ima veću dostupnost hranjivim tvarima u tlu, otpornija je na vanjski stres itd. Dodati mikorizu biljkama kod sadnje ili presađivanja i to u zoni korijena. Najbolje vrijeme za primjenu je na početku vegetacije od ožujka do lipnja, ovisno o vremenu sadnje ili presađivanja.
 
 Manjim sadnicama, kao što su jagode, dodajte 5-10 ml mikorize (2-4 žličice). Za srednje biljke kao krastavac, rajčica i slično dodati 10-15 ml mikoriza (4-6 žličica), a za jače i veće biljke kao što su bundeve i rajčice, do 20 ml (do 8 žličica).Gnojivo je izrađeno od prirodnih gljivica i organskih materijala i ne sadrži umjetna gnojiva i agrokemikalije. Proizvod treba čuvati u izvornom pakiranju na suhom i tamnom mjestu, van dosega djece.
 
Gdje koristimo: Primjena gnojiva preporučljiva je za sve vrste vrtnih biljaka, a posebno za plodovito povrće kao što su rajčice, patlidžani, krastavci, bundeve i jagode kada želimo poboljšati razvoj korjenskog sistema i izboljšati sočnost plodova.
 
Kada koristimo: Kroz cijelu sezonu rasta biljaka od ožujka do lipnja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se