O nama


 

Naša je tvrtka u privatnom vlasništvu i ovom djelatnošću bavi se već od 1991. godine. Tijekom cjelokupnog perioda svoga djelovanja, počevši od jedne maloprodaje s troje zaposlenih u iznajmljenom prostoru za vrijeme Domovinskog rata pa do danas, narasla je u tvrtku koja zapošljava dvadest djelatnika u pet maloprodaja i veleprodaji koja djeluje na većem dijelu Hrvatske.             

Tijekom godina stekli smo pravo zastupanja nekoliko stranih proizvođača na području Hrvatske, a robu dobavljamo od proizvođača diljem svijeta (trenutačno iz devet država).


Naša koncepcija maloprodaje se iskristalizirala u ovih dvadeset godina tako da od mnogih maloprodaja koje smo imali i izvan teritorija naše županije, sada djeluju samo one u Primorsko-goranskoj županiji i to u : Rijeci, Krku, Matuljima, Rovinju, Mavrincima i Medulinu. Na taj smo način prepoznatljivi kod svih stanovnika Primorsko-goranske županije.  

            
Poslovna politika tvrtke oslanja  se na 40 % visokostručnog kadra i 60 % zaposlenih sa srednjom stručnom spremom, i to sve agronomskog i ekonomskog smjera.              


Svakodnenim praćenjem novih tehnologija u našoj djelatnosti i s takvim kadrom  uspjeli smo se pozicionirati na našem tržištu u borbi s krupnim kapitalom.             


Između ostalog, kvaliteta usluge i poizvoda koje nudimo je prepoznata tako što naša veleprodaja uspješno plasira artikle  u velikim trgovačkim lancima kao što su Plodine i Konzum.             


Naš glavni poslovni objekt sagrađen je na području istočnog dijela grada Rijeke, u Mavrincima,  tj. na području industrijske zone i to uz glavnu prometnicu, svega 500 m od autoceste.  Na taj smo se način pozicionirali između svih relevantnih tvrtki koje djeluju na našem području.   

       
Posebnu pogodnost nudimo našim lojalnim kupcima, članovima CORTINA CLUB-a, koji prilikom kupnje ostvaruju dodatni popust od 10% .    

       


Misija


Cortina d.o.o. je utjecajan sudionik na tržištu vrtnih centara i pet shopova, u Hrvatskoj, koja je stalnim unapređenjem poslovanja i kvalitete proizvoda i usluga, usmjerena na stvaranje veće vrijednosti.

 

U borbi s konkurencijom krenuli smo u proizvodnju sjemena povrća, cvijeća i trave kako bismo adekvatno mogli konkurirati na hrvatskom tržištu. Isto tako realizirali smo nekoliko vlastitih brendova s kvalitetnim proizvodima koji su danas prepoznatljivi na našem tržištu.

 


Vizija


Biti uvažavan i poželjan partner, poznat po izvrsnosti proizvoda i usluga, poštenim i brižno njegovanim odnosima i zaštiti interesa naših kupaca, radnika i drugih partnera.


U današnjoj utrci sa sve žešćom konkurencijom  i tržišnim kapitalom,  došli smo do zaključka da je jedini način opstanka boriti se znanjem.

       
Temelj filozofije naše tvrtke bazira se na statistici koja govori da se kupci dijele u tri skupine :       

1. 70 %    kupaca imaju problem koji trebaju riješiti, a ne znaju pravo   
                rješenje           
2. 20 %    kupaca znaju koje je pravo rješenje za njihov problem              
3. 10 %   kupaca kupuju  u trgovini neki proizvod jer to smatraju dobrom prilikom.          


Bazirajući se na toj statistici koncipirali smo svoju prodaju na način da artikle koje prodajemo nudimo kupcu putem  stručnih djelatnika  koji će pronaći pravo rješenje svakom kupcu za njegov problem te će nakon kupnje kupac biti trajno zadovoljan  tim rješenjem.           
No, nije to jedini razlog zašto kupac kupuje kod nas. Još jedan od razloga su cijene povoljnije nego u konkurentnim trgovinama, veća brzina usluge  te kupac ne treba mnogo vremena gubiti na bespotrebno lutanje od trgovca do trgovca.      

     
Naše je zadovoljstvo tim veće ako je i naš kupac zadovoljan  obavljenom kupnjom u bilo kojoj od naših maloprodaja (Krk, Lošinj, Rijeka, Mavrinci, Matulji, Rovinj i Medulin).


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se