HG ORGANSKI VRT 4 KG


Šifra: 102056243

ORGANSKI VRT
4 kg = 20 kg

100 % obogaćeno organsko gnojivo. Višegodišnje djelovanje!
 
Opis: Osnovno, visoko kvalitetno organsko gnojivo daje posebnu odliku i povećava djelovanje zbog manje upotrebe od standardnih organskih gnojiva zbog prirodnih poboljšivača mikoriza i leonardita. Jedinstvena kombinacija organskog gnojiva i prirodnih poboljšivača pruža zdrav urod. Biljka u vrtu ili voćnjaku može biti gnojena u bilo kojem mjesecu u godini od veljače do studenog. Za 100 m2 potrebno je 4 kg gnojiva ili za 25 m2 - 1 kilogram gnojiva (četvrtina vrećice).
 
Gnojivo također može biti pomiješano s organskom zemljom za sadnju u posudama u omjeru od 1-2 kg na 200 L zemlje, ovisno o kvaliteti i zalihi hranjiva u tlu.Gnojivo je preporučljivo i za kompostiranje. Za pripremu 200 litara komposta (male kompostane), dodati 1 kg gnojiva ili za 800 L dodati 4 kg gnojiva. Gnojivo je izrađeno od 100% prirodnih i organskih materijala i ne sadrži umjetna gnojiva i agrokemikalije. Proizvod treba čuvati u izvornom pakiranju na suhom i tamnom mjestu, van dosega djece.
 
Gdje koristimo: Prirodno, biološki i trajno prihranjuje biljke, povećava zdrav prinos i povećava stvaranje humusa, što je bitno za plodnost tla. Jedinstvena kombinacija organskog gnojiva i prirodnih poboljšivača pruža zdravu domaću proizvodnju i povećava stvaranje humusa, koji je ključan za rodnost zemlje.
 
Kada koristimo: Ožujak (pred sjetvom lii sađenjem), svibanj – lipanj (dognojavanje po potrebi), listopad – studeni (godišnje zimsko gnojenje).

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se